2 Temmuz- 6 Ağustos -3 Eylül tarihleri arasında Ürdün’de yıllardır arapça eğitim faaliyetleri gerçekleştiren profesyönel dil merkezleri ile beraber gerçekleştirilecek olan eğitim ve gezi programıdır.
Paket Ücretleri:
1 AYLIK : 950 Dolar
2 AYLIK : 1350 Dolar
3 AYLIK : 1900 Dolar
PROGRAM İÇERİĞİ
1- Haftada 5 gün ,her gün 4 saat, Yazma, Okuma,Dinleme ve Konuşma , dersleri özel olarak seçilmiş hocalar tarafından verilecektir.
2-Derslerde sinevizyon ve bilgisayar gibi teknolojiden yararlanılarak verilecektir.
3-Her gün ders bitiminde bazı konuları anlamamış olanlara yeniden o konuları açıklamak için, öğrencilere ödevlerini hazırlamada , müzakere ve mütalaada yardımcı olacak bir hoca gözetiminde etüt sınıfları olacaktır.
4-Haftada 3 gün öğrencilerin belirleyeceği bir saatte arap bir hoca arapça pratik amaçlı, 2 saatlik çay muhabbetine evleri ziyaret edecektir.
5-Bir Ölü Deniz ve Madaba gezisi yapılacaktır.
6-Arap aileye ile 1 gece misafir olma .
7-Mefruş evlerde konaklama.(Kira,elektirik,su,tüp,kapıcı ücreti dahildir.)
8-Öğrenciler hava alanından karşılanacak araçlarla evlerine ulaştırılacaktır.(not:havaliman karşılması sadece 28-29-30 haziran tarihlerinde yapılıcaktır.)
9-Her hafta ders günlerinin sonuncusu olan perşembe günleri hafta içi işlenen derslerden birer sınav yapılacak, ve bu sınavlar kurs sonunda verilecek olan sertıfıkaya ayrıntılı bir biçimde aktarılacaktır.
10-Kurs sertifikası verilicektir.
11-Organizatörler bizzat gezilerde ziyaretlerde ve programın tatbiki esnasında öğrencilerle beraber olacak ve herhangi bir ihtiyaçları olduğunda ivedilikle karşılanacaktır.
Notlar:
1-Geziler esnasında giriş yapılan tarihi alanlar için öğrenciler hiçbir ücret ödemeyeceklerdir.
2-Yukarıda belirtilen noktalar haricinde öğrencinin harcamaları kendisine aittir(Uçak bileti, program harici yeme içme, alışveriş,konakladıkları evlere herhangi bir malzeme,telefon hattı vb…)
3-Program içeriğinde belirtilen hiçbir nokta için öğrenci ödeme yapmayacaktır, bütün program içeriği ve gezi içeriği olarak belirtilmiş harcamalar organizasyon ekibine yapılan ödemeden karşılanacaktır.
4-Program için Ürdün’e gelip kayıt yaptırdıktan sonra peşin alınacaktır ve yapılan ödemeler hiçbir şekilde geri ödenmeyecektir.(Programda vadedilenlerden herhangi biri yapılmadığında ,karşılığı olan değeri geri alma hakkına sahibsiniz.)
5-Program ile alakası olmayan 3.şahıslar ile öğrencinin arasında ki şahsi sorunlar hiçbir şekilde programı ilgilendirmez.
6-Evliya Çelebi programı bir organizasyondur.Programın size sunduğu hizmetlerin içeriğinde (vaadler,mekanlar,çalışanlar,eşya,araç ve gereçler) kişisel tercihlerinize göre değişiklik için teklifte bulunamazsınız ve kendi fiiliniz ile değişiklik yapamazsınız.
7-Sevgili öğrenciler güvenlik açısından program ödemelerinizi ÜRDÜN’DE yetkili arkadaşlara yapıcaksınız.Türkiye’de kimseye ödeme yapmayınız.
8-Programın disiplinine uyulması zorunludur,uyulmadığı takdirde ihraç edilebilir ve gerekli hukuki işlemler yapılabilir,bunu yapmak yasal hakkımızdır.
https://www.evliyacelebiprogrami.com/yaz-donemi-egitim-paketi